Je bent niet ingelogd. De nieuwsbrief bevat mogelijk gebruikersinformatie, dus deze wordt mogelijk niet correct weergegeven.

Extra nieuwsbrief voor het goede doel!

Extra nieuwsbrief voor het goede doel!
-

Extra nieuwsbrief

ten voordele van goede doel --> Damay Dem Keur Tippi

Hallo ,

Het feestcomité is fan van de organisatie "Damay Dem Keur Tippi". Om hun project te steunen krijgt u hieronder wat extra info over de komende activiteit.

 
 
Na heel wat zwoegen, paperassen regelen, sensibiliseren en centen inzamelen in België, overleg met de plaatselijke vrouwenorganisatie en bouwvakkers in Senegal, kunnen we groot nieuws aankondigen:

 

ons gebouw is klaar!

 

 
De school waar we vormingen en opleidingen willen aanbieden aan analfabete Senegalese vrouwen om zo hun maatschappelijke positie te versterken, bedroeg alles inbegrepen zo’n 60.000 euro.

De vrouwenorganisatie Macha Allah is dolenthousiast en samen met Keur Tippi vzw en Ginette, een naaister uit Luik die 9 maanden ter plaatse zal helpen, worden weldoordachte plannen gemaakt om de vormingen in oktober te kunnen opstarten.


Om dit prachtige nieuws te vieren en tevens deze opstart te helpen financieren, wordt er op 17 oktober een 5e en laatste editie van ons Senegalees feest, Damay Dem Keur Tippi, georganiseerd.

 

Een jaar waarin het schoolgebouw afgewerkt is en het Senegalees feest aan een 5de editie toe is, vraagt naar een feesteditie en dat zal het dus ook worden. Ook dit jaar wordt het opnieuw een vrolijk sfeervol gebeuren met veel couleur locale en opzwepende ritmes van Senegalese djembé-spelers.

 

Nieuw dit jaar is dat we onze smaakpapillen zullen kunnen verwennen met frietjes en vol-au-vent(ook mogelijkheid tot vegetarisch eten) en dat er een Senegalese DJ komt.


Zoals gewoonte gaat het feest door in het ontmoetingscentrum van Nieuwenhove te Waregem, inkom vanaf 19u.


Kaarten kosten 15 euro, kinderen tot 12 jaar betalen 10 euro.  Kaarten voor het buffet kan je bij elke medewerker van vzw Keur Tippi Senegal verkrijgen. Hier alvast de belangrijkste verkooppunten:

 

In Vichte/Ingooigem
Verschuere Dorine, Klijtberg 2A te Ingooigem. Gsm 0499/800873 – Mail : doortjeDV@telenet.be

In Nieuwenhove
Verschuere Ronny, Mirakelstraat 68 te Waregem

In Anzegem
Katrijn D’Hondt, Ter Schabbe 12, 8570 Anzegem. Gsm: 0499/346375. Mail: katrijn.dhondt@gmail.com

 
Een plezante belevenisrijke avond beleven en ondertussen de minder behoede vrouwen in Senegal steunen? Geen enkel excuus dus om niet daar deze feesteditie van Damay Dem Keur Tippi 5 te komen!

 

Graag tot dan!


Team Keur Tippi

 


 

Meer info kan u terugvinden op de website

www.keurtippi.be

 

 - - -
Uitschrijven uit nieuwsbrief?klik hierUnsubscribe

Email built with AcyMailing